despre

ȚARA MEA

Cooperativa Agricolă Integrată "Țara Mea" a fost înființată în anul 2014 din dorința inițiatorilor proiectului de a reuni cât mai mulți producători agricoli pentru a putea să-și desfacă marfă în marile lanțuri de magazine. Pentru început, un grup de legumicultori din județul Olt s-au asociat și astfel au fost puse bazele Cooperativei.

În aprilie 2015 aceasta s-a transformat în cooperativa agricolă integrată având scopul de a crea lanţul scurt tehnologic şi comercial în favoarea membrilor cooperativei, dar şi a consumatorilor români.

De la finalul anului 2016, suntem prezenţi sub brandul “Țara Mea” în toate locaţiile lanţului de magazine Kaufland cu o gama largă de produse ce cuprinde legume şi fructe, conserve, carne de porc, carne de pasăre, ouă, lactate si brânzeturi, produse de morărit si panificaţie, precum şi altele. Cooperativa iși desfasoară activitatea în județele Arad, Brașov, Giurgiu, Satu-Mare, Buzău, Olt, Hunedoara, Galați, Prahova, Călărași și în Municipiul București și asigură circa 4.000 de locuri de muncă.

Parteneriatul cu Kaufland presupune foarte multe avantaje: piaţă mare de desfacere, comercializarea unor cantităţi mari optimizând fluxul tehnologic și logistic, promovarea brand-ului şi a produselor în mass-media, în magazine sau la diverse alte evenimente organizate de Kaufland, evenimente menite să încurajeze consumul produselor autohtone.